30-vuotias Toni Kroos on lukeutunut Real Madridin ehdottomiin profiilipelaajiin siitä lähtien, kun hän siirtyi espanjalaisseuraan Bayern Münchenistä kesällä 2014, tuoreena maailmanmestarina. Kroos lopetti maajoukkueuransa tämän kesän EM-kisoihin, ja hän on usein puhunut julkisesti siitä, ettei aio seurajoukkueuraansakaan loputtomiin venyttää.

Yleisesti on kuitenkin uskottu, että Kroos jäisi eläkkeelle nimenomaan Madridista, jossa hänellä on sopimusta kesään 2023 saakka. Nyt italialaismediassa on kuitenkin huhuttu, että Juventus on kiinnostunut saksalaisen palveluksista. Vanhan rouvan uumoillaan valmistelevan Kroosista 40 miljoonan euron ostotarjousta.

Juventuksen keskikenttä on kokemassa muutoksia, ja Kroosin sanotaan olevan valmentaja Massimiliano Allegrin toivevahvistus. Joka tapauksessa siirron toteutumista voitaneen pitää varsin epätodennäköisenä. Vaikka Real Madrid paikkaileekin talouttaan pelaajamyynneillä, on vaikea uskoa, että seura olisi valmis luopumaan yhdestä pitkäaikaisesta luottopelaajastaan – joka luultavasti itsekin mielellään Espanjaan yhä jäisi.

Lähde: Mundo Deportivo