Kaikki merkit viittaavat siihen, että Raphaël Varane jatkaa uraansa Manchester Unitedissa. Real Madridissa ollaan hyväksymässä tilanne, jossa seuraa vuosikymmenen ajan edustanut toppari lähtee – kyse on enää lähinnä siitä, millaisella korvauksella.

Englantilaisseura on jo sopinut ranskalaisen henkilökohtaisista ehdoista, ja valmistellut tälle vuoteen 2026 jatkuvan kontrahdin. Varane ei tiettävästi halua pakottaa Realia siirtoon, mutta kellon katsotaan käyvän Unitedin eduksi.

Old Traffordilla luotetaan neuvottelujen tässä vaiheessa siihen, ettei esimerkiksi Paris Saint-Germainin tyyppinen taho enää kiilaa väliin, vaan kyse on seuratasolla vain Unitedin ja Realin välisestä kaupasta. Varanen sopimus on jo viimeisellä vuodellaan, eikä tämä ole jatkamassa sitä. Unitedin näkökulma on, että mitä lähemmäs siirtoikkunan takarajaa mennään, sitä suotuisampaan summaan Real on puolustajastaan taipuvainen.