Ranskalaislehti L’Équipen kannessa komeili perjantaina Zinédine Zidane.

Real Madridista viimeisimmän, reilut kaksi vuotta kestäneen päävalmennuspestin jälkeen kauden päätteeksi lähtenyt legenda ei hätäile töihin paluun suhteen, lehden artikkelissa kerrotaan.

Zidane sanoo saaneensa tukuittain tarjouksia valmennustöistä. Useita niistä on tullut Englannista, osa Persianlahdelta, osa Aasiasta. Palkkioissa on puhuttu kahdeksannumeroisista summista. 49-vuotias marseillelainen on kieltäytynyt niistä kaikista.

Jutussa arvioidaan yleisen käsityksen mukaisesti, että Zidane odottaa Ranskan A-maajoukkueen käskijän postin vapautumista. Se odotus saattaa kestää vielä tovin, sillä huolimatta Les Bleusin epäonnistuneesta EM-kampanjasta, Didier Deschampsilla on edelleen liiton luottamus, ja työsopimus ainakin vuoden 2022 MM-kisojen päättymiseen asti.

Median luomat valtavat paineet olivat yksi syistä, joiden vuoksi valmentaja lähti Real Madridista, jutussa kerrotaan. Jopa 12-tuntiset työpäivät harjoituskeskuksessa, yhdistettynä neljä kertaa viikossa pidettyihin mediatilaisuuksiin, veivät Zizousta lopulta mehut.