Real Madridilla on riittänyt tällä kaudella loukkaantumisia enemmän kuin omiksi tarpeiksi. Tuorein riveistä putoaja on laitapuolustaja Ferland Mendy, joka oli jo sunnuntain Sevilla-ottelusta sivussa. Mendy kärsii säären rasitusvammasta, joka pitää hänet poissa kentiltä koko loppukauden ajan. Real Madridilla on tällä kaudella jäljellä kolme La Liga -ottelua.

– Vamma ei ole vakava, ja se syntyy usein rasituksen seurauksena. Se kuitenkin vaatii aikaa ja lepoa. Yleensä toipumisessa kestää kolme viikkoa, AS:n haastattelema lääkäri kertoi.

Real Madrid itse ei toipumisesta arviota esittänyt, mutta AS pitää selvänä, ettei vasen laitapuolustaja enää tällä kaudella pelaa. Näin ollen paikalla pelannee kauden loput pelit kokenut Marcelo.

25-vuotias Mendy on pelannut tällä kaudella Real Madridin joukkueessa 38 ottelua. Näissä ranskalainen on tehnyt kaksi maalia ja ottanut viisi varoitusta. Mendy kuuluu myös Ranskan maajoukkuerinkiin, joskaan ei aivan runkopelaajiin. Vielä on epäselvää, voisiko vamma estää myös EM-kisamatkan.