Real Valladolid ja Sevilla pelasivat 1-1-tasapelin La Ligan 28. ottelukierroksella lauantai-illan myöhäisottelussa.

Ottelu sai dramaattisen päätöksen, kun Sevillan maalivahti Bono pelasti joukkueensa tappiolta lisäajan viimeisellä minuutilla.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Sevilla FC

@SevillaFC_ENG
We come away with a draw thanks to a last-kick equaliser from Bono 🇲🇦

#RealValladolidSevillaFC #WeareSevilla #NeverSurrender

Putoamista vastaan taisteleva Valladolid siirtyi ottelussa yllätysjohtoon juuri ennen puoliaikavihellystä, kun Fabián Orallana laukoi pallon rangaistuspotkusta sisään.

Sevilla hallitsi ottelutapahtumia, mutta ei meinannut millään saada tasoitusta aikaiseksi. Ensimmäisestä 10 laukauksesta mikään ei tuottanut toivottua tulosta.

Pelin viimeisestä tilanteesta Sevilla sai kuin saikin aikaan maalin, joka syntyi tosin hyvin odottamattomasta lähteestä: Bonon jalasta.

[readmore from=Sevilla]

Valladolid ei saanut purettua Sevillan kulmapotkua turvaan, ja pallo pomppi Jules Koundén kautta kentän toiseen päähän nousseelle maalivahdille.

Bono ei rangaistusalueen sisällä aikaillut, vaan latasi pelivälineen sisään pelin viimeisellä potkulla. Sevilla juhli dramaattista 94. minuutin tasoitustaan ja pelastui yllättävältä tappiolta.

Sevilla jatkaa tasapelin myötä neljäntenä, kahdeksan pisteen päässä sarjakärjestä. Valladolid on puolestaan 16. sijalla, neljä pistettä putoamisviivan paremmalla puolella.

FOX Soccer

@FOXSoccer
Sevilla goalkeeper Bono scored in the 94th minute to secure a 1-1 draw at Valladolid in La Liga 😱