Andrés Iniesta pelasi Barcelonan edustusjoukkueessa 16 vuoden ajan.

Nykyään Japanin pääsarjassa pelaavaa Vissel Kobea edustava Iniesta voitti kasvattajaseurassaan kaiken mahdollisen – ja vielä moneen kertaan.

La Ligan lähettiläänä nykyisin toimiva Iniesta voitti muun muassa yhdeksän kertaa Espanjan mestaruuden. Lisäksi Iniesta kruunattiin neljästi Mestarien liigan voittajaksi.

Iniesta käväisi La Ligan haastattelussa ja kertoi hienoimmista muistoistaan Barcelonan paidassa. Iniesta luonnollisesti mainitsi kuuluisan 6-2-voiton Real Madridista Bernabéulla keväällä 2009.

– Se on yksi niistä otteluista, jotka muistamme ikuisesti. Se voitto merkitsi meille paljon. Sarja oli tasainen ja etenkin muistan, miten ottelu sujui. Real Madrid meni johtoon ja sitten nousimme tasoihin ja ohi. Se oli yksi sen joukkueen parhaimmista otteluista. Se, että teimme sen Bernabéulla, teki siitä entistä hienomman. Kyseessä on sellainen ottelu, jotka kaikki culét muistavat aina.

Barcelona voitti sexteten kaudella 2008-09, eli kaikki kuusi kilpailua, joihin seura osallistui.

– 2009 oli uskomaton vuosi niin Barcelonalle kuin jalkapallollekin. Oli kunnia olla osana sitä joukkuetta. Luonnollisesti olet pelannut upen kauden, kun voitat kaikki pelissä olevat pokaalit. Oli hienoa saavuttaa se ensimmäisenä seurana maailmassa. Se vuosi pysyy ikuisesti Barcelonan historiassa.