Muutama viikko sitten El Mundo paljasti lehtensä kannessa Leo Messin nykyisen sopimuksen yksityiskohdat.

Barcelona maksaa Messille vuosien 2017-2021 aikana yli 550 miljoonaa euroa, eli Messin vuositulot nousevat noin 138 miljoonaan euroon.

Messin sopimuksen paljastuminen aiheutti Espanjassa valtavan kohun. Messi pettyi siihen pahemman kerran ja aikoo tiettävästi haastaa oikeuteen niin El Mundon kuin Barcelonan seurajohdonkin.

Messin kanssa Barcelonassa kuuden vuoden ajan pelannut Ivan Rakitic ei ymmärrä, miksi ihmiset kummastelevat Messin valtavaa palkkaa.

– Pidän paljon NBA:sta ja siellä pelaajien palkat ovat julkista tietoa, joten en tiedä, miksi Messin sopimuksen paljastuminen aiheutti niin paljon polemiikkia, Rakitic totesi AS:lle.

– Kaikki tiedämme, kuinka paljon Messi tuo rahaa Barcelonalle. Ne ovat valtavia summia. Messin kanssa matkustaessa huomaat, miten kaikki ovat aina kiinnostuneita hänestä. Messi, Cristiano Ronaldo ja Neymar liikuttavat niin paljon rahaa, että heidän sopimuksiensa arvot on helppo ymmärtää.

Sevilla haastaa Barcelonan Copan välierissä. Rakitic ei tuulettaisi maalia entistä seuraansa vastaan.

– En tuulettaisi maalia Barcelonaa vastaan. Pitää paikkansa, etteivät minulle luvatut asiat toteutuneet, mutta elin Barcelonassa upeita hetkiä. Tyttäreni syntyi Barcelonassa, minulla on paljon ystäviä siellä ja kannattajat kunnioittavat minua, kuten minäkin heitä.