Kerroimme sunnuntaiaamuna ottelussa Sevilla-Getafe nähdystä todella rajusta taklauksesta. Pelattiin 54. peliminuuttia, kun Getafen puolustaja Djené taklasi todella rajusti Sevillan argentiinalaistaituri Lucas Ocamposia. Djené lensi VAR-tarkistuksen jälkeen suoralla punaisella ulos, ja ulos joutui myös rajun iskun nilkkaansa saanut Ocampos, paareilla kannettuna.

– Jalkani tuhottiin, tuskainen Ocampos huusi valmentajalleen Julen Lopeteguille, kun hänet vietiin kentältä.

Ensimmäisten tutkimusten perusteella Ocamposin jalassa ei kuitenkaan ollut murtumaa, joten pahimmalta hän saattoi välttyä. Nilkan nivelsiteet sen sijaan saattoivat vaurioitua. Vamman vakavuus selviää tarkemmissa tutkimuksissa.

Välittömästi pelin jälkeen Lopetegui kuitenkin kommentoi luottohyökkääjänsä vammaa näin: ”Pelaaja sanoi vamman olevan vakava, ja muut pelaajat näyttävät olevan samaa mieltä”.

Raju napit edellä taklaus sai myös molempien valmentajien tunteet kunnolla kuumenemaan. Sekä Lopetegui että Getafen käskyttäjä José Bordalás ajettiin ulos herrojen oltua tiukasti napit vastatusten. Näin valmentajat selittelivät tapahtumia:

– Olen hyvin pahoillani Ocamposin loukkaantumisesta. Toivon, ettei se ole mitään vakavaa. Se on etusijalla, sillä me ammattilaiset emme koskaan toivo loukkaantumisia, Bordalás totesi.

– Kun menin tiedustelemaan pojan vointia, Sevillan valmentaja moitti minua kuin se olisi ollut minun syyni. Tunsin, että minua vastaan hyökättiin. Minusta se oli valtavaa kunnioituksen puutetta.

– Luin hänen huuliltaan jotain hyvin painokasta. Taklaus tuli myöhässä, hän pelasi palloa ja tuomari ajoi hänet ulos. Minut kuitenkin ajettiin ulos vastustajan valmentajan takia. Olen hyvin surullinen, sillä olen henkilö, joka yrittää auttaa kavereitaan. Me kaikki taistelemme päämääriemme puolesta, mutta minusta tuntuu, että minut ajettiin epäoikeudenmukaisesti ulos, Bordalás lisäsi.

Lopetegui myönsi syyllisyytensä tapahtumiin ja pyysi osuuttaan anteeksi.

[readmore from=Ocampos-Lucas]

– Pyydän julkisesti anteeksi. Se johtui kuumenemisestani. Olisin voinut käyttäytyä toisin, ja siksi pyydän anteeksi. Meillä on sormet ristissä siinä toivossa, ettei Lucasin vamma ole niin vakava kuin miltä näyttää. Sevillan valmentajana minun täytyisi kuitenkin käyttäytyä paremmin.

Ocampos on tehnyt tällä kaudella 30 ottelussa seitsemän maalia ja syöttänyt neljä.

Lähde: AS