Youssef En-Nesyri pelaa loistavaa kautta.

Marokkolaiskärki on viimeistellyt tällä kaudella yhteensä komeat 16 täysosumaa kaikissa kilpailuissa ja on La Ligan maalipörssissä jaetulla toisella sijalla.

En-Nesyri on napannut Sevillan ykköskärjen paikan ja on samalla herättänyt kiinnostusta muun muassa Valioliigassa. West Ham teki Sevillalle noin 30 miljoonan euron tarjouksen En-Nesyristä.

Sevillan urheilutoimenjohtaja Monchi kommentoi West Hamin tarjousta Canal Sur Radion haastattelussa.

– Saamamme tarjous ei ollut naurettava, mutta ei kuitenkaan riittävän hyvä. Neuvottelut kestivät vuorokauden ajan. Teimme mielipiteemme selväksi, eivätkä he tehneet toista tarjousta.

Monchi on hyvin tyytyväinen En-Nesyrin kehitykseen. Kärki saapui Sevillaan vuosi sitten Leganésista 20 miljoonalla eurolla.

– En-Nesyrin kehittymisen näkee muun muassa siitä, miten hän prässää ja auttaa joukkuetta puolustussuuntaan. Borja Iglesias (Sevillan paikallisvastustajan Betisin hyökkääjä) teki esimerkiksi upean maalin Osasunaa vastaan ja hän on tehnyt kolme maalia kahteen otteluun. Ne ovat putkia. Sen vuoksi pidän Youssefista niin paljon, koska hän on tehnyt aina maaleja.