Real Madridin on tiedetty olevan pitkään ja hartaasti PSG:n nuoren supertähden Kylian Mbappén kintereillä. Siirto oli lähellä jo vuonna 2017, mutta tuolloin Mbappé siirtyi kuitenkin Monacosta Pariisiin. Uutta yritystä on suunniteltu tulevaksi kesäksi, sillä Mbappén sopimus umpeutuu vuonna 2022, eikä jatkokontrahtia PSG:n kanssa ole syntynyt. Siksi paine myydä hyökkääjä tänä kesänä voi kasvaa liian suureksi.

Real Madrid viettää toista perättäistä siirtoikkunaansa ilman ainuttakaan uutta hankintaa. Määrätietoisena tavoitteena on ollut säästää varoja juuri Mbappén hankintaan. Toki myös koronapandemian aiheuttamat tappiot ja Santiago Bernabéun stadionremontin kulut mutkistavat tilannetta, mutta varsinaisesti Madridissa ei ole kuitenkaan peitelty pyrkimyksiä saada Mbappésta joukkueen uusi johtotähti ja maalipyssy.

Nyt ranskalainen Canal+ kuitenkin kertoo, että Real Madrid on joutumassa Mbappé-kisassa sivuun, sillä ohituskaistaa on ohi porhaltamassa hallitseva Valioliigan mestari Liverpool. Canal+:n toimittaja Geoffroy Garétier kommentoi Late Football Club -ohjelmassa, että juuri nyt Liverpool on vahvin suosikki Mbappén seuraavaksi joukkueeksi.

[readmore from=Mbappe-Kylian]

Jürgen Klopp on tunnustautunut julkisesti Mbappén suureksi ihailijaksi, ja seura haluaisi tehdä nuorukaisesta projektinsa johtajan. Liverpoolin hyökkäys on hyvissä kantimissa nytkin Sadio Manén, Roberto Firminon ja Mohamed Salah’n myötä, mutta jos seura onnistuisi värväämään Mbappén, voisi Salah’lle aueta ovi siirtoon. Salah’n on huhuttu pidempään olevansa kiinnostunut siirrosta juuri esimerkiksi Real Madridiin.

Canal+ uskoo Liverpoolin hyötyvän myös siitä, että joukkueessa pelaa Fabinho, joka edusti Mbappén tavoin aiemmin AS Monacoa. Fabinhon uskotaan voivan suostutella Mbappéa, jos tämä osoittaa Liverpool-siirrolle valmiutensa.

Lähde: AS