Iñaki Williams on kuulunut jo vuosien ajan Athleticin ehdottomien avainpelaajien joukkoon.

26-vuotias hyökkääjä nousi viisi ja puoli vuotta sitten Athleticin edustusjoukkueeseen. Nyt historia on toistamassa itseään, sillä Williamsin Nico-veli on myös nousemassa edustusjoukkueen mukaan.

18-vuotias Nico Williams on harjoitellut Athleticin edustusjoukkueen kanssa ja päävalmentaja Gaizka Garitano otti nuorukaisen mukaan Villarreal-otteluun, mutta vasen laituri seurasi koko ottelun penkiltä.

Nicon odotetaan olevan mukana Athleticin kokoonpanossa uudenvuoden aattona pelattavassa derbi vascossa, kun Athletic isännöi Real Sociedadia San Mamésilla.

Edellisen kerran Athleticissa on nähty veljespari vuonna 1986, jolloin Julio ja Patxi Salinas pelasivat edustusjoukkueessa samaan aikaan.

– Olen niin ylpeä sinusta ja siitä, mitä olet saavuttamassa vain 18-vuotiaana. Askel askeleelta. Teet töitä, töitä ja lisää töitä, kuten vanhempamme opettivat. Kukaan ei ole lahjoittanut sinulle mitään. Nyt alkaa yhteinen historiamme, josta olemme aina unelmoineet, Iñaki kirjoitti veljelleen Twitterissä.

IÑAKI WILLIAMS

@Williaaams45
Que orgulloso me siento de ti, de lo que estás consiguiendo con apenas 18 años.
Paso a paso.
Trabajo, trabajo y más trabajo. Lo que los viejos nos han inculcado. Nadie te ha regalado nada, comienza la historia que siempre hemos soñado.
Juntos Sr❤️Jr
Te quiero @willliamsssnico