Real Madridissa aletaan olla kriisitunnelmissa.

Joukkue konttaa tällä hetkellä sekä La Ligassa että Mestarien liigassa. Viimeisestä viidestä ottelustaan Real on voittanut vain yhden.

Viime viikonloppuna Real hävisi La Ligassa Deportivo Alavésille ja tiistai-iltana oli Shakhtar Donetskin vuoro kurittaa Realia Mestarien liigassa.

Madridilaislehti Marca kertoo, että Realin seurajohto ei haluaisi antaa päävalmentaja Zinédine Zidanelle potkuja kesken kauden. Se on kuitenkin vaihtoehto, joka on tällä hetkellä pöydällä.

Marcan tietojen mukaan Realilla on kaksi vaihtoehtoa korvaajaksi, mikäli Zidanen potkuihin päädytään.

[readmore from=Real-Madrid]

Ykkösvaihtoehto on Mauricio Pochettino, joka on yhdistetty monta kertaa aiemminkin Realiin. Aiemmin Pochettinon hankkimisen esti sopimus Tottenhamin kanssa. Nyt sitä ongelmaa ei ole, sillä argentiinalainen on ollut työttömänä reilun vuoden ajan.

Kakkosvaihtoehto Zidanen korvaajaksi on seuraikoni Raúl. Juuri kukaan ei tunne Realia seurana niin hyvin kuin Raúl. Real Madridin oma kasvatti on valmentanut Realin eri juniorijoukkueita kesästä 2018 lähtien. Tällä hetkellä hän toimii Real Madridin B-joukkueen päävalmentajana.

Marcan mukaan Raúl nähdään tulevaisuudessa Realin edustusjoukkueen luotsina, mutta häntä ei haluttaisi nostaa siihen rooliin vielä – eikä ainakaan tällaisessa tilanteessa. Siksi kokeneempi Pochettino olisi parempi vaihtoehto.