Koronavirus on aiheuttanut useille seuroille taloudellisia huolia. ESPN:n mukaan yksi iskua saaneista seuroista on Barcelona, joka ei ESPN:n lähteiden mukaan pysty kilpailemaan siirtomarkkinoilla pelaajista muiden suurseurojen kanssa.

Barcelonalla on puheenjohtajavaali 24. tammikuuta. Ehdokkaat ovat lupailleet, että valituksi tullessaan he tavoittelevat markkinoilta isoja kaloja kuten Neymaria.

Realiteetit voivat kuitenkin tulla vastaan. ESPN kirjoittaa, että katalonialaisseura joutunee keskittymään nuorten ja halvempien pelaajien hankintaan. Yhtenä esimerkeistä ESPN mainitsee Manchester Cityn keskuspuolustaja Eric Garcían, joka täyttää nämä kriteerit.

Barcelonassa joudutaan taas tekemään palkkaleikkauksia. Katalonialaisjätti muun muassa ilmoitti tehneensä viime kaudella tappiota 97 miljoonaa euroa.

Seura pystyy suunnittelemaan uusia hankintoja paremmin, kun puheenjohtaja on valittu. ESPN kuitenkin kertoo, että Barcelonan urheilujohtaja Ramón Planes kartoittaa tällä hetkellä sellaisia pelaajia, jotka voisivat liittyä seuraan pienemmillä siirtosummilla.