FC Barcelonan tammikuussa järjestettävän puheenjohtajavaalin suosikkina pidetään toistaiseksi laajalti Víctor Fontia – ainakin joidenkin muiden suurten nimien vielä pantatessa mahdollista ehdokkuuttaan. Maanantaina Font vahvisti, että jos hänet tehtävään valitaan, voidaan puheet brasilialaistähti Neymarin mahdollisesta paluusta Barcelonaan unohtaa.

– Neymar on pelaaja, joka hylkäsi meidät. Hän ei kiinnosta meitä institutionaalisesti eikä taloudellisesti, Font kuittasi suorasukaisesti.

Font muistutti samassa yhteydessä Neymarin tavoitelleen Barcelonalta korvauksia sopimusrikkomuksesta oikeusteitse. Se ei välejä varsinaisesti lämmittänyt. Sen sijaan Lionel Messin Font toivoo pysyvän Barcelonassa peliuransa loppuun – ja sen ylikin.

– Tarjoaisimme Leolle urheilullista ja institutionaalista jatkuvuutta tarjoavaa projektia, Font totesi.

[readmore from=Font-Victor]

Font puhui ehdokasprojektinsa ”Sí al futur” tilaisuudessa maanantaina ja esitteli yhtenä projektinsa kärkinimistä toimittaja Antoni Bassasin. Näillä näkymin Bassasista ei tulisi Fontin Barcelonan varsinaista varapuheenjohtajaa, mutta kuitenkin hänen ”oikea kätensä”.

Barcelonan puheenjohtajavaali järjestetään 25. tammikuuta.

Lähde: AS