Atlético Madrid toteutti aiemmin tällä viikolla poikkeuksellisen siirron, kun se hankki keskikenttäpelaaja Geoffrey Kondogbian Valenciasta.

Madridilaisseura sai poikkeusluvalla hankkia pelaajan siirtoikkunan ulkopuolella, koska se menetti siirtotakarajalla Thomas Parteyn Arsenalille, joka maksoi hänen ulosostoklausuulinsa.

Lehtitietojen mukaan Atléti maksoi 27-vuotiaasta Kondogbiasta 15 miljoonaa euroa. Keski-Afrikan tasavallan maajoukkuepelaaja ehti tällä kaudella pelata viisi ottelua Valenciassa, jota hän edusti kesästä 2017 lähtien.

Kondogbia osallistui uuden seuransa harjoituksiin ensimmäistä kertaa torstaina. Hän kertoi Atlético Madridin sivuilla, että odottaa erityisesti työskentelyä päävalmentaja Diego Simeonen kanssa.

– Olen innoissani, kun pääsin tänne. Minulle on suuri kunnia pukea tämä paita ylleni.

– Lupaan tälle seuralle, joukkuekavereilleni ja kannattajille kovaa työtä ja sitoutuneisuutta. Se on tärkein asia. Ehkä pystyn tuomaan muutakin.

– En ole aiemmin päässyt työskentelemään Simeonen kanssa. Hänestä näkee myös ulkopuolisena, että hän on kilpaillut korkeimmalla tasolla monien vuosien ajan.

– Hän jakaa arvonsa, kuten omistautuneisuuden ja kovan työmoraalin, pelaajiensa kanssa. Nuo sanat minulle tulee mieleen, kun ajattelen häntä. Ne ovat todella tärkeitä asioita, jos haluaa saavuttaa tavoitteensa.

Atlético de Madrid

@Atleti
🆕👋 Kondogbia

🔴⚪ #AúpaAtleti

LUE MYÖS: