Moni saattoi hämmästellä sitä, kuinka Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane selitteli keskiviikon 2-3-yllätystappiota Shakhtar Donetskille ”itseluottamuksen puutteella”. Shakhtar Donetskilta puuttui koronatestitulosten takia yli puolet normaaliavauksesta, mutta siitä huolimatta se livahti tauolle kolmen maalin johdossa.

Real Madridin 1-3 -kavennusmaalin tehnyt Luka Modric selitteli tappiota samalla syyllä kuin valmentajansakin – syystä tai toisesta itseluottamus oli tiessään.

– Emme olleet ensimmäisellä puoliajalla kilpailun vaatimalla tasolla. Paransimme toisella jaksolla, mutta se ei riittänyt tasapeliin tai ottelun voittamiseen, Modric harmitteli.

– On selvää, että meidän täytyy parantaa. Meiltä puuttui avausjaksolla itseluottamusta. Seuraava peli tulee kuitenkin pian, joten itsesääliin ei ole aikaa.

Kroatialainen paljasti myös, mitä Zidane sanoi joukkueelleen tauolla pukukopissa.

– Hän sanoi, että meidän täytyy prässätä enemmän ja paremmin kuin ensimmäisellä puoliajalla. Ei mitään muuta. Toisella jaksolla saimme maalipaikkoja ja teimme kaksi maalia. Tappio on raskas, mutta pelattavaa on vielä paljon.

Modric kiisti, että Real Madrid olisi aliarvioinut varamiehistä Shakhtar Donetskia.

– Emme varmasti. Tiesimme, että Shakhtar on hyvä joukkue emmekä aliarvioineet heitä. Emme aloittaneet peliä hyvin, he tekivät ensimmäisen maalin ja päämme painuivat. Toisella puoliajalla paransimme, mutta emme voi olla tyytyväisiä.

[readmore from=Real-Madrid]

Lauantain El Clásicoa Modric odottaa pikemminkin innolla kuin huolestuneena.

– Hyvä, että se peli tulee. Meidän täytyy olla yhtenäisiä ja luottaa itseemme. Emme ole unohtaneet, miten jalkapalloa pelataan. Clásico on aina erityinen peli ja aiomme olla sen pelin edellyttämällä tasolla.

Lähde: AS