La Liga -kauden 2019-2020 suurimpia yllättäjiä oli ehdottomasti Granada. Granada sijoittui sarjassa sijalle seitsemän ja selviytyi sensaatiomaisesti sarjanousijana eurokentille. Edessä ovat Granadan seurahistorian ensimmäiset europelit.

Perjantaina Granada tiedotti ensimmäisestä ensi kauden hankinnastaan. Haaviin tarttui toisen polven jalkapalloilija Luis Milla, joka pelasi kaksi edellistä kautta Segundan Tenerifessä. 25-vuotias keskikentän keskustan pelaaja onnistui erinomaisesti, sillä hän teki 35 sarjaottelussa kahdeksan maalia ja antoi kuusi maalisyöttöä. Granada maksaa Millasta hänen sopimuksensa ulosostohinnan viisi miljoonaa euroa. Miehen sopimus on nelivuotinen.

Granada CF ❤️⚪️

@GranadaCF
🚨🚨 @LuisMilla_6, primera incorporación del #Granada.

🖊️ Firma como rojiblanco hasta junio de 2024.

ℹ️ granadacf.es/noticia/luis-m…

#MillaNazari

Madridilaislähtöinen pelaaja, Rayo Majadahondan ja Atlético Madridin kasvatti ei ole vielä koskaan La Ligassa pelannut, mutta hänen isällään on näyttöjä senkin edestä. Myös isä tunnetaan samalla nimellä Luis Milla. Barcelonan kasvatti pelasi La Ligaa Barcelonassa, Real Madridissa ja Valenciassa ja voitti kolmesti La Ligan ja kolmesti Copa del Reyn. Luis Milla myös valmensi Espanjan alle 21-vuotiaiden maajoukkueen euroopanmestaruuteen vuonna 2011.

Granadan pelaajatilanne on yleisesti ottaen hyvällä mallilla. Päävalmentaja Diego Martínez jatkaa myös ensi kaudella, ja pelaajasopimuksia on kasassa jo 21. Lähtijöitäkin joukkueesta silti on, joten lisääkin vahvistuksia varmasti vielä nähdään.

Lähde: AS