Manchester City voitti keväällä Real Madridin Bernabéulla maalein 2-1, kun suurseurat ottivat yhteen Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa.

Otteluparin toinen osa pelataan Manchesterissa elokuun alussa. Voittaja etenee Lissabonissa pelattaviin puolivälieriin ja kohtaa joko Lyonin tai Juventuksen.

Real Madrid pelasi loistavan loppukauden La Ligassa koronatauon jälkeen ja kruunattiin mestariksi. Real Madrid voitti kymmenen ottelua perätysten.

Manchester City hävisi koronatauon jälkeen sarjassa kahdesti ja menetti myös FA Cupin finaalipaikan hävittyään Arsenalille.

Manchester Cityn Bernardo Silva tiedostaa, millainen haaste seuralla on edessään, vaikka lähtökohdat ovatkin avausosan myötä hyvät.

– Ensimmäisen ja toisen osan välillä on paljon aikaa. Voitimme Bernabéulla 2-1, joten meidän on pelattava samalla tavalla ja itseluottamuksella kuin avausosassakin. Tiedämme pelaavamme loistavaa joukkuetta vastaan, joka kuuluu maailman parhaisiin ja se tekee siitä vaikeaa, mutta yritämme edetä jatkoon. Meillä on vahva joukkue ja voimme voittaa heidät toisenkin kerran, Silva vakuutti Marcalle.

– Real Madrid voitti melkein kaikki ottelunsa koronatauon jälkeen ja sen vuoksi he voittivat mestaruuden. He ovat loistavassa iskussa ja ovat varmasti valmiita toiseen osaan. Meidän on pelattava todella hyvin, sillä jos niin ei tapahdu, niin jatkopaikka ei ole mahdollinen. Tiedämme täysin, miten hyvän joukkueen kohtaamme.