Napolin keskikenttäpelaaja Diego Demme oppi kertaheitolla, että Barcelonan kapteenia Lionel Messiä ei kannata aliarvioida pätkääkään.

Demme kohtasi Messin ensimmäistä kertaa urallaan viime helmikuussa, kun Napoli ja Barcelona päätyivät Italiassa 1-1-tasapeliin Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa. Demme kertoi Bildin haastattelussa, että hän ei ennen tuota ottelua uskonut, miten vaikeaa Messin pysäyttäminen todellisuudessa on.

– Messi on hullu pelaaja.

– Hän tekee uskomattomia asioita pallon kanssa. Olin ennen nähnyt hänet vain televisiosta ja ajattelin, että ei se voi olla niin vaikeaa ottaa häneltä palloa pois.

– Itse ottelussa oli kaksi tai kolme tilannetta, kun olin varma, että vien häneltä pallon. Sitten hän liikkui yhtäkkiä niin nopeasti, että minä lähdin ihan väärään suuntaan!

Messi sanoi tällä viikolla, että Barcelona häviää Napolille, jos se ei onnistu nostamaan suoritustasoaan. Otteluparin voittaja selviää 8. elokuuta Camp Noulla. Demme uskoo, että toisesta osasta tulee tasainen vääntö.

– Avausosan 1-1-tasapeli osoitti, että pysymme heidän vauhdissaan.

– Me olemme esiintyneet viime viikkoina ihan hyvin. Toisessa osassa kummallakin on yhtäläiset mahdollisuudet voittaa, jopa ilman katsojia.