Barcelona on ollut kevään aikana vahvasti yhdistettynä Internazionalen argentiinalaishyökkääjä Lautaro Martíneziin. Kauppoja on pyritty hieromaan siten, että joku tai joitain Barcelonan pelaajisa liitettäisiin kaupan osamaksuksi, mutta toistaiseksi Inter on ollut järkkymätön. Seuran urheilujohtaja Piero Ausilio totesi, että Inter aikoo vaatia Lautarosta tämän sopimuksen sisällä pitämää 111 miljoonan euron ulosostohintaa.

Keväällä 2019 vankilasta vapautunut Barcelonan entinen puheenjohtaja Sandro Rosell (2010-2014) on nyt julkaissut uuden kirjansa ”Una forta abracada” (”Voimakas halaus”). Kirjan julkaisun yhteydessä Rosell otti kantaa myös Lautaro Martínezin tilanteeseen.

– En hankkisi Lautaroa 111 miljoonalla eurolla, vaan yrittäisin saada kaupat aikaiseksi kahden pelaajan avulla, Rosell totesi COPE:n haastattelussa.

– Ymmärrän silti, että keskushyökkääjä on tuplasti arvokkaampi kuin keskikenttäpelaaja tai puolustaja.

[readmore from=Rosell-Sandro]

Neymaria Rosell tavoittelisi mielellään, mutta vain tietyin ehdoin.

– Jos minä olisin puheenjohtaja, hankkisin Neymarin uudestaan. Hän on maailman toiseksi paras pelaaja (Lionel) Messin jälkeen. Nyt tekisin Neymarille kuitenkin kaksi erillistä sopimusta – yhden urheilullisen ja toisen sitoutumiseen perustuvan.

Lähde: Mundo Deportivo