Barcelona on ollut pitkään ja ahnaasti Internazionalen argentiinalaishyökkääjän Lautaro Martínezin kintereillä. Siirron toteutuminen on kuitenkin vaikeaa, sillä Barcan kassatilanne ei ole hyvä. Kauppaan on yritetty sitoa osamaksuna yhtä sun toista Barcelonan pelaajaa, mutta silläkään saralla ei edistystä ole tapahtunut.

Inter puolestaan on ollut Lautaron pelaajaoikeuksien omistajana tinkimätön. Ja on edelleen. Nyt seuran urheilujohtaja Piero Ausilio korosti jälleen, että Lautaron hankkimiseksi on maksettava miehen sopimuksessa oleva ulosostopykälä. Tuo summa on muhkeat 111 miljoonaa euroa.

– Jos haluaa Lautaron, täytyy maksaa hänen klausuulinsa, Ausilio sanoi Sky Sportin haastattelussa.

– Hänet loitontaa Interistä vain yksi tie. Se on se, että maksetaan hänen ulosostopykälänsä, joka on kaikkien tiedossa. Ulosostopykälässä on myös takaraja.

– Ulosostopykälä poistuu heinäkuun ensimmäisinä päivinä eikä kestä pitkään. Muita vaihtoehtoja Lautaron lähtemiselle ei ole. Emme neuvottele (tällä hetkellä) kenenkään kanssa, sillä laskemme hänen varaansa.

– Lautarolla on sopimusta vielä kaksi vuotta jäljellä. Seuramme ei halua myydä parhaita pelaajiaan, vaan pitää heistä kiinni ja vahvistua, Ausilio julistaa.

Ausilio vahvisti haastattelussa myös Barcelonan kiinnostuksen.

[readmore from=Martinez-Lautaro]

– Monet seurat ovat olleet meihin yhteydessä. Yksi kiinnostuneimmista on Barcelona, jonka kanssa meillä on hyvät ja ystävällismieliset välit. En piilottele sitä, mutta tiedän, että he tuntevat meidän päämäärämme.

– Inter ei halua myydä Lautaroa, mutta totta kai pykälä on olemassa. Luulen, että olen tehnyt asian selväksi.

Lähde: AS