Andri Luninin kausi on ollut kaksijakoinen.

Syyskausi sujui lainalla Valladolidissa, mutta viime kauden tapaan vastuu jäi täysin olemattomaksi. Tammikuussa Real Madrid purki Luninin Valladolid-lainan ja lainasi hänet Segundaan Oviedon maalille.

Lunin ehti pelata kymmenessä ottelussa Oviedon maalilla ennen koronaviruspandemiaa, joissa 21-vuotias ukrainalainen onnistui pitämään yhden nollapelin.

Vielä ei ole tiedossa, nouseeko Lunin Real Madridin edustusjoukkueen mukaan ensi kaudeksi Thibaut Courtois’n varamieheksi.

– Real Madrid päättää urheilullisen tulevaisuuteni. Katsotaan, miten kausi päättyy. Odotan, että välttäisimme putoamisen. Puhumme kauden jälkeen. Valmistaudun päivittäin pelaamaan joku päivä Real Madridissa. Teen kaiken, joka on tehtävissä ja sitten katsotaan, mitä tapahtuu, Lunin totesi AS:lle.

– Real Madrid on jo sanonut minulle, että pysyn Oviedossa kauden loppuun saakka. Kausi on pelattava loppuun ja minun on näytettävä paras tasoni ja saavuttaa seuran tavoite.

Lunin siirtyi Real Madridiin kesällä 2018, josta matka jatkui välittömästi lainalle Leganésiin. Leganésissa Pichu Cuéllar toimi joukkueen avauskokoonpanon maalivahtina koko kauden.