Muun muassa Barcelona on ollut läpi tämän kauden kiinnostunut Napolin Fabián Ruizista.

24-vuotias Fabián on noussut vauhdilla yhdeksi pelipaikkansa parhaista Serie A:ssa. Keskikentän keskustassa viihtyvä Fabián on herättänyt Barcelonan lisäksi ainakin Real Madridin kiinnostuksen.

Mundo Deportivon mukaan Napoli olisi ilmoittanut Barcelonalle, että Fabián on hankittavissa 60 miljoonalla eurolla. Barcelona odotti astetta suurempaa summaa, sillä mediatietojen mukaan Napoli ei aluksi suostunut edes kuuntelemaan alle 80 miljoonan euron arvoisia tarjouksia.

60 miljoonaa euroa on Barcelonalle edelleen liian suuri summa, eikä seuralla ole varaa maksaa kyseistä siirtosummaa Napolille. Barcelona haluaisi tarjota pelaajiaan Napolille, mutta ainakaan tällä hetkellä Napoli ei ole kiinnostunut ainoastakaan pelaajasta, jota Barcelona haluaisi tarjota.

Barcelona keskittää varansa täysin Lautaro Martínezin hankintaan. Jos seura saa tarpeeksi rahaa pelaajamyynneillä, voi Barcelona harkita Fabiánin hankkimista.

Madridilaismedia uskoo Fabiánin päätyvän Real Madridiin.