Napolin huipputoppari Kalidou Koulibalylta ei kosijoita puutu. 28-vuotias senegalilainen pelaa Napolissa kuudetta kauttaan, ja häntä pidetään yleisesti yhtenä maailman parhaista keskuspuolustajista. Halvalla Napoli ei ole missään vaiheessa ollut Koulibalysta luopumassa, mutta voi olla, että tänä kesänä tulee esimerkiksi Valioliigasta sen luokan tarjous, ettei kieltäytyä enää voi.

Koulibalyn jättämää aukkoa ei millään tusinapelaajalla korvattaisi, ja Sportin mukaan Napoli onkin kääntänyt katseensa kohti Barcelonaa. 26-vuotias Samuel Umtiti on Napolin listalla korkealla Koulibalyn korvaajaa etsittäessä.

Sport kertoo, että Napolin urheilujohto on jo ollut keskusteluyhteydessä Barcelonaan Umtitin tilannetta tiedustellakseen. Jos Koulibaly myydään, ei siirto ainakaan rahaan kaatuisi, sillä sen verran tuntuvan siirtosumman Napolin uskotaan puolustajastaan saavan. Napolissa tiedetään myös, että Barcelonan on pakko pelaajiaan myydä, joten valtit Umtiti-neuvotteluissa olisivat Napolilla.

Aikana ennen koronakriisiä Barcelona toivoi saavansa Umtitista noin 50 miljoonaa euroa, mutta todellisuudessa summa paisunee tuntuvasti alaspäin.

[readmore from=Umtiti-Samuel]

Kiinnostavaa on sekin, että Napolin topparilistalla on vaihtoehtona Umtitille myös Sevillan Diego Carlos. Hänen nimittäin tiedetään kiinnostavan myös Barcelonaa.

Jos neuvotteluasteelle mennään, niin kynnyskysymys on Umtitin oma tahto. Ranskalainen ei ole osoittanut toistaiseksi mitään halua Barcelonasta lähteä, ja Quique Setiénin aikakaudella hän on saanut myös mukavasti vastuuta. Pidemmällä tähtäimellä Clement Lenglet on ollut kuitenkin valtaamassa kakkostopparin paikkaa Gerard Piquén rinnalla.