Real Madrid on kiinnostunut Rennesin Eduardo Camavingasta.

Muun muassa madridilaislehti Marca on kertonut Real Madridin kiinnostuksesta Camavingaa kohtaan jo kuukausien ajan.

17-vuotias keskikenttäpelaaja kuuluu loistavaa kautta pelaavan Rennesin ehdottomiin avainpelaajiin. Teini-ikäinen Camavinga on herättänyt otteillaan Euroopan suurseurojen kiinnostuksen.

Marcan mukaan useat Camavingasta kiinnostuneet seurat ovat jo luovuttaneet hankinnan suhteen kuultuaan Real Madridin todellisesta kiinnostuksesta. Ranskalaislehdistön mukaan Camavinga tekisi kaikkensa siirtyäkseen Real Madridiin. Myös Dortmund on kiinnostunut Camavingasta.

Pelaajan lähipiiri haluaisi Camavingan pysyvän vielä ensi kauden ajan Ranskan pääsarjassa. Rennes haluaisi pitää Camavingan ensi kaudella joukkueessaan vaikka lainasopimuksen turvin. Koronaviruspandemian vuoksi Rennes tarvitsee huomattavasti rahaa ja on päättänyt myydä avainpelaajansa.