Napoli ja Barcelona päätyivät Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa 1-1 -tasapeliin San Paololla.

Toinen ja ratkaiseva osa pelataan 18. maaliskuuta Camp Noulla. Barcelona joutuu pelaamaan toisen osan ilman pelikiellossa olevia Arturo Vidalia ja Sergio Busquetsia.

Italialaisen valmentajalegendan Arrigo Sacchin mielestä ottelupari on avoin ja Napolilla on mahdollisuudet edetä puolivälieriin Barcelonan kustannuksella.

– Napoli pelasi hyvin taktisen ottelun huonoa Barcelonaa vastaan. Barcelona pelasi huonosti ja se johtui Napolin hyvyydestä. Napoli oli avausjaksolla hyvin puolustava, mutta samalla tehokas. Ottelupari on täysin auki, Sacchi muistutti.

Sacchi tiedostaa Barcelonan olevan parhaillaan ongelmissa. Peli sakkaa ja tiukan puolustuksen murtaminen on aiheuttanut ongelmia.

– Kaikki ovat nähneet Barcelonan vaikeudet, mutta miten Napoli elää nämä päivät ennen toista osaa? Ottelut voitetaan 10-15 päivää ennen itse aloituspotkua, kun otteluun valmistaudutaan ja ladataan energioita. Ilman intohimoa ja pakkomiellettä et saa hyviä tuloksia. Napoli on palaamassa hienoa jalkapalloa pelaavaksi voittavaksi joukkueeksi, jolla on mahdollisuus pudottaa Barcelona ja uskoa siihen.