Kerroimme aiemmin keskiviikkona Mundo Deportivon juoruilun pohjalta, että Barcelona harkitsee joko Getafen Ángel Rodríguezin tai Real Sociedadin Willian Josén hankkimista pitkäaikaisloukkaantuneen Ousmane Dembélen korvaajaksi. Nyt Sport on esittänyt oman näkemyksensä Barcan pyrkimyksistä.

Sport kertoo kotisivuillaan, että Barcelonan valinta kohdistuu Getafen 32-vuotiaaseen Ángel Rodrígueziin. Ángel on tehnyt Getafen sarjaotteluissa yhdeksän maalia ja on yhdessä neljän muun pelaajan kanssa La Ligan maalitilaston jaetulla neljännellä sijalla. Kun mukaan lasketaan myös Copa del Rey ja Eurooppa-liiga, näyttää Ángelin maalisaldo 13 osumaa.

Teneriffalta lähtöisin olevan Ángelin sopimus ulottuu vuoteen 2021. Hän on saatavilla varsin edullisesti, sillä hyökkääjän sopimuksessa on 10 miljoonan euron ulosostoklausuuli.

Kasvattajaseuransa Tenerifen ja Getafen lisäksi Ángel on pelannut La Ligaa Levantessa ja Eibarissa, mutta suurseuroissa häntä ei ole aiemmin nähty – ellei vuonna 2007 nähtyä lyhyttä lainapestiä Real Madrid Castillassa lasketa.

Barcelona on Ángelista erityisen kiinnostunut siksi, että hän kykenee pelaamaan kummallakin laidalla sekä piikissä. Siksi Ángel voisi astua tarvittaessa sekä Dembélén että toisen pitkäaikaispotilaan Luis Suárezin saappaisiin.

[readmore from=Barcelona]

Sitä, miten La Ligassa kolmantena oleva Getafe ja Ángel itse suhtautuvat siirron mahdollisuuteen, Sport ei jutussaan arvioi.

Mundo Deportivo vastasi välittömästi Sportin huhumyllyhaasteeseen, ja heitti jonon jatkoksi kolme muutakin vaihtoehtoa: nämä ovat Alavésin Lucas Pérez, Real Betisin Borja Iglesias ja Gironan Cristhian Stuani.