Barcelona menetti jälleen kerran Ousmane Dembélén sairastuvalle, ja tällä kertaa koko loppukauden ajaksi. Vaikka Barcelona ei hankkinutkaan toiselle pitkäaikaispotilaalle Luis Suárezille korvaajaa, aikoo se Dembélén pitkään poissaoloon mitä ilmeisimmin reagoida.

Säännöt sallivat värvätä korvaajan Espanjan kahdelta korkeimmalta sarjatasolta, tai luonnollisesti sopimuksettomien pelaajien joukosta, jos Dembélén todetaan olevan vahvistetusti vähintään viisi kuukautta sivussa. Dembélén on määrä matkustaa lähipäivinä Qatariin leikattavaksi. Mestarien liigassa ranskalaisen korvaaja ei tosin saa pelata, sillä pelaajien rekisteröinti sulkeutui maanantai-iltana, eikä siinä tunneta poikkeuksia.

Barcelonalla on tällä hetkellä hyökkäykseen käytössään Lionel Messi, Antoine Griezmann ja vasta 17-vuotias Ansu Fati. Mundo Deportivon mukaan Barcelonan urheilujohto on nyt päättänyt värvätä joukkueeseen uuden hyökkääjän. Tämän toivotaan pystyvän pelaamaan niin piikissä kuin laidallakin.

Barcelonan omista lainapelaajista Pedrin (Las Palmas), Rafinhan (Celta Vigo) tai Cristian Tellon (Real Betis) kotiuttamista ei pidetä tässä vaiheessa todennäköisenä. Valencian Rodrigo on puolestaan edelleen seuralle liian kallis.

Sport nostaakin esille kaksi kärkiehdokasta. Yksi heistä on Getafelle tällä kaudella yhdeksän maalia tehnyt Ángel Rodríguez, joka olisi saatavilla kenties vain kymmenellä miljoonalla eurolla. Ángel on historiansa kenties parasta kautta pelaavalle Getafelle tärkeä pelaaja, mutta seuralla on silti käytettävissään myös Deyverson, Jaime Mata ja Jorge Molina.

[readmore from=Barcelona]

Toinen vaihtoehto olisi huomattavasti kalliimpana pidetty brasilialainen Willian José. Willian José on ollut Real Sociedadin kannattajien hampaissa, koska hän oli kolmesta ottelusta sivussa siirtoneuvottelujen takia. Hyökkääjää tavoitteli ahnaimmin Tottenham, mutta siirto jäi lopulta toteutumatta. Myöhemmin Willian José julkaisi kannattajille videon, jossa hän pahoitteli poissaoloaan ja perusteli tapahtunutta halullaan pelata Mestarien liigassa.

Mestarien liigaan Barcelona nosti varahyökkääjikseen reservijoukkueen pelaajista Rey Manajn ja Kike Saverion sekä vasemman laitahyökkääjän Akiemen.