Tottenhamin entinen pelaaja ja manageri Tim Sherwood ei usko Real Madridin walesilaislaiturin Gareth Balen palaavan Valioliigaan.

Balen, 29, tulevaisuus madridilaisseurassa on jälleen hämärän peitossa. Hänellä on sopimus kesään 2022 saakka ja hänen agenttinsa Jonathan Barnett sanoi, että Bale on valmis jäämään seuraan vaikka diilinsä loppuun asti.

Walesilainen ei kuitenkaan tunnu kuuluvan päävalmentaja Zinédine Zidanen suunnitelmiin. Zidane jätti Balen kokonaan kokoonpanonsa ulkopuolelle viime viikonlopun ottelusta Villarrealia vastaan.

Huhujen mukaan Real Madrid on valmis luopumaan Balesta ja hänen 15 miljoonan euron vuosipalkastaan, joka on iso pelote myös mahdollisesti kiinnostuneille ostajille. AS:n tietojen mukaan Balen edustaja Barnett haluaisi laiturille sopimuksen, joka takaa 20 miljoonaa euroa vuodessa.

Summa kuulostaa todella isolta pelaajalle, joka täyttää 30 vuotta ennen ensi kauden alkua ja on kärsinyt viidestä eri loukkaantumisesta tällä kaudella.

Huhuissa Balea on viety hänen entiseen seuraansa Tottenhamiin, jota hän edusti kuusi vuotta ennen siirtoaan Madridiin kesällä 2013. Espanjalaismedian mukaan Madrid haluaisi sisällyttää Balen vaihtokauppaan, jossa Christian Eriksen siirtyisi toiseen suuntaan.

Tottenhamin manageriksi Balen lähdön jälkeen tullut Sherwood ei usko, että Valioliigan seurat haluavat tai pystyvät maksamaan Balen isoa palkkaa.

– Minusta on todenäköisempää, että Gareth Bale siirtyy Kiinaan kuin palaa Valioliigaan, kommentoi Sherwood Bwinin haastattelussa.

– Jos hän haluaa pitää saman palkan ja elämäntyylin, joka hänellä on Real Madridissa, niin luulen, että hänen on mentävä Kiinaan.

– Näen, että Bale elää vaikeita aikoja Real Madridissa ja että Zidane on näyttänyt hänen lähdölleen vihreää valoa, mutta en usko, että hän haluaa lähteä ja hänellä on isopalkkainen sopimus.

– En usko, että hän menee takaisin Tottenhamiin, koska en usko sen toimivan taloudellisesti. Se olisi romanttista, mutta se vaatisi valtavan siirtosumman ja massiivisen palkan, jopa isomman kuin Alexis Sánchezilla Manchester Unitedissa.