ESPN:n saamien tietojen mukaan Atlético Madrid haluaa ostaa Liverpoolin ja Serbian maajoukkueen keskikenttäpelaajan Marko Grujicin kesän siirtomarkkinoilta.

Atléticon tämän kauden avainpelaaja Rodri on huhujen mukaan tekemässä lähtöä ja tuoreimpien tietojen mukaan osoitteena olisi Manchester City noin 70 miljoonalla eurolla. Tämä tarkoittaa sitä, että keskikentälle kaivataan uutta vahvistusta ja Grujic on yksi vaihtoehdoista.

23-vuotias pelaaja siirtyi Liverpooliin tammikuussa 2016. Tuon jälkeen hän on pelannut omistajaseurassaan ainoastaan 14 ottelussa. Lukema selittyy osittain lainasiirroilla, joita on ollut viime vuosina monta. Tämän kauden hän on viettänyt Bundesliigassa Hertha Berlinin riveissä.

Otteet Saksassa ovat olleet erinomaisia ja Grujicia on muun muassa kuvailtu kaupungin parhaaksi keskikenttäpelaajaksi 20 vuoteen. Esitykset lainalla ovat siis vakuuttaneet Atléticon.

Voisi luulla, että Liverpool haluaisi päästä eroon pelaajasta, jolle ei tunnu olevan käyttöä sillä itsellään, mutta joukkueen hänelle asettama hintalappu kertoo jotain muuta. Atléticon pitäisi maksaa siirtokorvauksia peräti 40 miljoonan euron edestä. Liverpool itse maksoi Grujicista 7 miljoonaa euroa.