Real Madrid havittelee pelaajamäärällä mitattuna jättimäistä vaihtokauppaa Real Betisin kanssa. Asiasta kertoo El Confidencial.

Lehden mukaan Madrid haluaisi Betisiltä kaksi pelaajaa: Júnior Firpon ja Giovani Lo Celson. Toiseen suuntaan Madrid olisi valmis lähettämään Achraf Hakimin, Theo Hernándezin ja Mariano Díazin.

22-vuotias Firpo on Betisin oma kasvatti. Hän on pelannut seuran edustusjoukkueessa yhteensä 35 ottelua, joista 21 tällä kaudella. Erinomaisesti esiintynyt Firpo kykenee operoimaan vasemmalla laidalla sekä pakkina että laiturina.

Lo Celso on Firpon ikätoveri, joka pelaa Betisissä lainalla PSG:stä. Betis voi lunastaa keskikenttäpelaajan itselleen tiettävästi 25 miljoonalla eurolla. Argentiinalainen Lo Celso on ollut tällä kaudella Betisin parhaita pelaajia.

Hernández taas on 21-vuotias vasen pakki, jonka Real Madrid hankki Atlético Madridista kesällä 2017. Kuluvan kauden Hernández pelaa lainalla Real Sociedadissa. 20-vuotias Hakimi puolestaan palloilee tällä hetkellä lainalla Borussia Dortmundissa. Díazin Madrid osti viime kesänä takaisin Lyonista 21,5 miljoonalla eurolla, mutta keskushyökkääjä on saanut tällä kaudella vastuuta vain 543 minuutin verran.

Real Madrid ei ole Confidencialin mukaan ainoa seura, joka havittelee Betisin pelaajia. Lehden mukaan myös Barcelona yrittää napata Lo Celson. Barcakaan ei haluaisi käyttää siirtoon kovin paljon käteistä, vaan seura olisi kiinnostunut antamaan vaihtokaupassa Juan Mirandan. 19-vuotias Miranda on tällä hetkellä Barcelonan kakkosvaihtoehto vasemman pakin tontille, mutta käytännössä nuorukainen on pelannut vain Barca B:ssä.