Tammikuun siirtoikkuna on nyt sulkeutunut. La Ligassa riitti kohtalaisen mukavasti säpinää, ja liigaan saatiin muun muassa useita paluumuuttajia. Oman arviomme kymmenestä mielenkiintoisimmasta siirrosta voi lukea täältä, ja kaikki siirtoikkunan tapahtumat löytyvät luonnollisesti siirtoikkunasivustoltamme.

Huhuja riittää jalkapallomaailmassa kuitenkin paljon toteutuneita siirtoja enemmän, eikä likimainkaan jokainen niistä toteudu. Vilkaistaanpa, millaiset paljon puhutut siirtohuhut jäivät tällä kertaa lopulta huhun asteelle.

Internazionalen argentiinalaista maalitykkiä Mauro Icardia on huhuttu Real Madridiin jo ties kuinka pitkään. Icardin siirto ei kuitenkaan tässä siirtoikkunassa toteutunut, vaan mies näyttää vahvasti jatkavan uraansa edelleen Milanossa. Lopulta Real Madrid jätti kaikki galactico-hankintansa tulevaan kesään, sillä Bernabéulle saapui tammikuussa vain nuori Brahim Díaz.

Ulospäin Realista on puolestaan huhuttu monivuotista luottomiestä Iscoa, jolle ei vain heru luottamusta valmentaja Santiago Solarilta. Kenties Iscon matka jatkuu kesällä vaikkapa Juventukseen tai johonkin Valioliigan suurista, mutta ainakin kevätkauden málagalainen viettää vielä Madridissa (lue Iscosta lisää vaikkapa täältä).

Barcelonaan huhuttiin tammikuun aikana muun muassa Gironan Cristhian Stuania, Tottenhamin Fernando Llorentea ja ties ketä. Tottenham jäi kuitenkin Llorentesta riippuvaiseksi Harry Kanen loukkaannuttua, ja Barcelona päätyi valitsemaan Luis Suárezin varamieheksi Kevin-Prince Boatengin.

Barcelonasta lähtijäksi uskotaan vakaasti kesähankinta Malcomia, joka on jäänyt joukkueessa todella niukoille minuuteille. Brassia huhuttiin muun muassa Chelseaan ja Tottenhamiin, mutta ainakaan ennen kesää mies ei Lontooseen muuta. Kiina-huhujen toteutuminen on toki mahdollista edelleen, sillä Kiinan siirtoikkuna on auki vielä helmikuussakin.

Valencia halusi tiettävästi hyökkäykseensä meksikolaiskärki Chichariton, joka olisi myös halunnut Espanjaan palata. West Ham ei kuitenkaan halunnut pelaajastaan luopua, joten siirto jäi lopulta haaveeksi.

Bayern München oli tosissaan Atlético Madridin puolustajan Lucas Hérnandezin perässä, mutta Atléti ei halunnut maailmanmestarista tammikuussa luopua. Kesäsiirto on tiettävästi yhä mahdollinen. Atléticossa jatkaa myös kroaattihyökkääjä Nikola Kalinic, jota huhuttiin ainakin Valenciaan ja Italiaan. Kalinicista ei lopulta tarvinnut luopua, kun Gelson Martins saatiin lähetettyä Monacoon.