Barcelonan keskikenttäpelaaja Frenkie de Jong on tiettävästi ollut jo pitkään Barcelonan hankintalistalla, mutta olisiko hollantilaislupaus valmis pelaamaan Katalonian suurseurassa, jos siirto toteutuisi?

AS tiedusteli tätä hänen maanmiehiltään, Hollannin maajoukkueen entisiltä tukipilareilta Wesley Sneijderilta ja Ruud Gullitilta. Kaksikolla oli asiasta eriävät mielipiteet.

– De Jong on todella taitava pelaaja, mutta en osaa sanoa, onko hän valmis Barcelonaan. Siirto Espanjaan olisi valtava juttu, mutta itse tiesin, että haluaisin pelata viisi kautta Hollannissa ja kerätä kokemusta Mestarien liigasta ennen kuin menisin Realin kaltaiseen seuraan. En osaa sanoa, onko hän valmis Barcelonan kaltaista seuraa varten, arvioi Sneijder.

– Espanjalainen jalkapallo sopii hänelle hyvin, vaikka lehdissä liikkuu huhuja, joiden mukaan Paris Saint-Germain on tehnyt tarjouksen hänelle, kommentoi Gullit.