23-vuotias Giovani Simeone pelaa nyt kolmatta vuottaan Euroopassa. Ensin tutuksi tuli Genoa ja sitten Fiorentina, mutta nuori argentiinalaishyökkääjä on epäilemättä saanut jo tottua kysymyksiin siitä, milloin hän siirtyy isänsä jalanjäljille – tai peräti tämän valmennukseen – Atlético Madridiin?

– Atlético Madrid on sisimmässämme, isälläni ja minulla, mutta minulla ei ole koskaan ollut tilaisuutta pelata hänen valmennuksessaan. Isäukko ei ole koskaan puhunut sellaisesta tilanteesta, Giovanni Simeone totesi Fox Sportsin haastattelussa AS:n mukaan.

– Se, että minulta kysytään koko ajan Atléticosta, johtuu siitä, että kehityn. Atlético Madridiin pääseminen olisi urani huipennus.

Giovanni Simeone on todennut olleensa Atlético Madridin fani lapsesta saakka. Olemassa on kuitenkin myös toinen mahdollisuus, missä isä ja poika Simeonen tiet voisivat kohdata. Nimittäin Argentiinan maajoukkue, johon Diego ”Cholo” Simeonen nimi säännöllisesti yhdistetään. Nyt Giovanni Simeonekin on noussut maajoukkueeseen, ja pelannut Albicelestessä jo kolme ottelua.

– Tietysti minulle pelaajana olisi mahtavaa nähdä isäni täällä, mutta hän sanoo aina, että nyt ei ole oikea hetki. Koko Argentiina haluaisi hänet maajoukkueeseen, koska hän on mahtava valmentaja, yksi parhaista, Giovanni Simeone kehuu isäänsä.

– Jos minut kutsutaan jatkossakin maajoukkueeseen, on mahdollista, että törmäämme joskus täällä.

[readmore from=Simeone-Giovanni]

– Tietysti olisi eri juttu, jos minua ei kutsuta ikinä maajoukkueeseen, ja sitten isäni ottaa ohjat ja valitsee minut mukaan. Siksi haluan valloittaa paikkani maajoukkueessa sitä ennen.

– Isoisäni sanoi minulle aina, että minuutti maajoukkueessa vastaa 60 minuuttia seurajoukkueessa. Siksi annan kaikkeni joka hetki.