Real Madridin ja Espanjan maajoukkueen kapteeni Sergio Ramos oli pettynyt saamaansa vastaanottoon lauantaina Wembleyllä.

Ramos johdatti Espanjan 2-1-vierasvoittoon Englannista joukkueiden ensimmäisessä Uefa Nations Leaguen ottelussa.

Madridilaiskippari kertoi ennen ottelua, että hän on valmistautunut mahdollisiin buuauksiin. Ramos oli keväällä Mestarien liigan finaalissa isossa osassa, sillä hänen ja Liverpool-tähti Mohamed Salahin painiminen johti siihen, että egyptiläishyökkääjän peli päättyi ennenaikaisesti.

Ramosia on syytetty Salahin tahallisesta vahingoittamisesta, mutta hän on kiistänyt väitteet. Lauantaina Wembleyn Liverpool-mieliset ja Ramosia vastustavat antoivat mielipiteensä kuulua.

– Olisin halunnut erilaisen vastaanoton Wembleyllä. He (katsojat) muistavat finaalin tapauksen, mutta kukaan ei muista niitä tappouhkauksia, joita perheeni ja lapseni saivat, sanoi Ramos Football Espanan mukaan.

Espanjan pelaamiseen hän oli tyytyväinen.

– Olemme aloittaneet uuden jakson uuden valmentajan kanssa, jolla on paljon kokemusta. Mikä olisi parempi tapa aloittaa se jakso kuin voittaa Wembleyllä?

– Epäonnistuminen on sitä, kun joukkue ei jätä kaikkeaan kentälle, mutta tänään me jätimme. Hyvällä tasolla pelaaminen on vähimmäisvaatimus Real Madridissa ja maajoukkueessa.