Real Madridin ja Espanjan kapteeni Sergio Ramos on valmis mahdolliseen huutomyrskyyn, kun hän johdattaa maajoukkueen tänään lauantaina Wembleylle kohtaamaan Englantia Nations Leaguessa.

Kyseessä on Ramosin ensimmäinen peli Englannissa viime kevään Mestarien liigan finaalin jälkeen. Real Madrid voitti loppuottelussa Liverpoolin 3-1, ja Ramos oli yksi pelin hahmoista kyseenalaisella tavalla.

Vaikka espanjalaistoppari pelasi Ukrainan Kiovassa hyvän ottelun, hänet muistetaan Liverpool-tähti Mohamed Salahin pelin ennenaikaisesta päättämisestä. Ramosin ja Salahin painiminen pallontavoittelutilanteessa johti siihen, että egyptiläishyökkääjä loukkasi olkapäänsä eikä kyennyt lopulta jatkamaan ottelua loppuun.

Ramos painotti lehdistötilaisuudessa, että hänen tarkoituksenaan ei ollut vahingoittaa Salahia, vaikka häntä on siitä ahkerasti syytetty. Hän tietää, että Wembleylle matkaavat Liverpool-mieliset kannattajat eivät välttämättä näe asiaa samoin.

– En ole huolissani siitä (yleisön reaktiosta). En ikinä halunnut satuttaa kollegaa kentällä, joten omatuntoni on puhdas sen illan tapahtumista. Se ei tule vaikuttamaan minuun millään tavalla, sanoi Ramos FourFourTwon mukaan.

– Tiedän, että englantilaiset fanit kohtelevat pelaajia ansaitulla tavalla, enkä ole siitä lainkaan huolissani.