Real Madridin entinen pelaaja Ángel Di María kertoo, että hänen entinen seuransa yritti estää hänen pelaamisensa MM-finaalissa 2014.

Di María kertoi, että Argentiinan maajoukkueen lääkäri Daniel Martinez saapui ennen Saksaa vastaan pelattua loppuottelua antamaan hänelle kirjeen, joka oli tullut Real Madridilta.

– Tiesin välittömästi, mistä oli kysymys. Kaikki olivat kuulleet huhuista, että Real Madrid haluaa ostaa James Rodríguezin MM-kisojen jälkeen. Oli myös tiedossa, että minut myytäisiin hänen tieltään, Di Maria kirjoitti The Players Tribuneen.

– He eivät siis halunneet, että vahingoittuisin. Se oli yksinkertaista. Se on jalkapallobisnestä, mitä ihmiset eivät aina huomaa.

– Sanoin Danielille, että anna kirje minulle. En edes avannut sitä. Revin sen palasiksi ja sanoin ”heitä se pois, minä päätän tästä asiasta”. Halusin pelata vaikka se olisi päättänyt urani.

Reisivaivoista kärsinyt Di María joutui joka tapauksessa seuraamaan loppuottelun penkiltä. Saksa voitti finaalin 1-0 Mario Götzen lisäajan maalilla.