Molemmat seurat tiedottivat torstai-iltana, että Evertonin argentiinalainen puolustaja Ramiro Funes Mori siirtyy Villarrealiin.

Mori, 27, jäi Evertonissa vähäiselle vastuulle loukkaantumisen takia viime kaudella pelaten vain neljässä valioliigaottelussa. Mori haki tuntumaa viime kaudella myös Evertonin reservijoukkueen kanssa.

Aiemmilla kausilla pelejä kertyi kuitenkin enemmän. Mori siirtyi Evertoniin vuonna 2015 argentiinalaisesta River Platesta.

Vilarreal sijoittui viime La Ligan kaudella viidenneksi, mikä oikeuttaa ensi kaudella Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

Villarreal CF

@VillarrealCF
¡Bienvenido al #Villarreal!👏 El central argentino🇦🇷 @funesmoriofi25 refuerza la zaga💪⚽️ del Submarino Amarillo. Llega procedente del @Everton y firma por cuatro temporadas. #BenvingutFunesMori Más info👉 villcf.com/funesmori