El País paljasti: Espanjan jalkapalloliiton presidentti pyysi Florentino Péreziltä yhtä asiaa – Real Madridia ei kiinnostanut

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Espanjan jalkapalloliitto päätti erottaa aikaisemmin tänään maajoukkueen päävalmentajan Julen Lopeteguin.

Lopetegui nimitettiin eilen Real Madridin päävalmentajaksi, eikä jalkapalloliiton presidentti Luis Rubiales ottanut uutista hyvin vastaan. Rubialesin mukaan hän sai tietää Lopeteguin Real Madrid -sopimuksesta vain viisi minuuttia ennen virallista tiedotetta.

El País kertoo Real Madridin seurapresidentin Florentino Pérezin soittaneen Rubialesille eilen vain muutamaa minuuttia ennen virallista tiedotetta. Pérez ilmoitti Rubialesille, että seura aikoo julkaista Lopeteguin Madrid-sopimuksen välittömästi.

Rubiales yritti estää sen sanomalla Pérezille, ettei pelaajien keskittymistä saisi häiritä noin suurella uutisella vain kahta vuorokautta ennen MM-kisojen alkua. Rubiales pyysi Péreziä ilmoittamaan Lopeteguin Madrid-sopimuksesta vasta sitten, kun Espanjan MM-kisat päättyisivät, sillä kyseessä on maailman suurin ja tärkein kilpailu.

Lehden mukaan Pérez ei antanut Espanjan jalkapalloliiton presidentin sanoille painoarvoa. Real Madrid julkaisi Lopeteguin Madrid-sopimuksen vain kolme minuuttia sen jälkeen, kun kaksikon välinen puhelu oli päättynyt.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden