Athletic Bilbao haluaisi tuoda keskikenttäpelaaja Ander Herreran takaisin Manchester Unitedista, kertoo AS.

Herrera, 28, oli mukana viemässä Bilbaota Eurooppa-liigan finaaliin vuonna 2012 ja Mestarien liigaan kaksi vuotta myöhemmin ennen kuin hän siirtyi Unitediin 36 miljoonan euron kaupassa.

Hänellä on vuosi jäljellä sopimuksessaan, jota hän aikoo lehtitietojen mukaan kunnioittaa. Herrera ei ole kuitenkaan aikeissa allekirjoittaa uutta diiliä.

Bilbao saattaa joutua odottamaan Herreran paluuta ensi vuoteen, mutta se aikoo yrittää taivutella häntä jo tänä kesänä. Taistelu Unitedin keskikentän paikoista on kiristynyt entisestään brassipelaaja Fredin saavuttua seuraan, eikä Herrera kuulunut enää päättyneellä kaudella manchesterilaisten vakiopelaajiin.

Athletic Bilbao saattaa joutua kilpailemaan Herreran allekirjoituksesta AC Milanin ja Real Zaragozan kanssa. Herrera on aiemmin antanut ymmärtää, että hän haluaisi päättää uransa Zaragozassa, jossa hän sai jalkapallo-oppinsa.