Cristiano Ronaldon poistuminen Real Madridista on lähempänä kuin koskaan, uutisoi Marca.

Lehden mukaan Ronaldo on päättänyt poistua Real Madridista. Se ollaan kuultu ennenkin – käytännössä joka kesä viimeisten vuosien aikana. Tämä kesä on kuitenkin saagan kannalta poikkeava.

Nimittäin Marca kertoo myös Real Madridin olevan valmis myymään Ronaldo muihin maisemiin. Ennen Real Madrid ei ole suostunut edes ajattelemaan Ronaldon myyntiä, mutta tällä hetkellä Ronaldo on lähtemässä seurasta ja Real Madrid on valmis auttamaan portugalilaista siinä.

Ronaldon ja Real Madridin edustajat neuvottelivat Madridissa tiistaina. Real Madrid ei suostunut Ronaldon palkkapyyntöön ja tarjosi ykköstykilleen sellaista sopimusta, johon Ronaldo ei aio suostua.

Ronaldo tuntee Real Madridin pettäneen lupauksensa. Seura tiettävästi lupasi Ronaldolle uuden jatkosopimuksen Cardiffin finaalin jälkeen, mutta sellaista ei ole näkynyt ja Ronaldo on menettänyt malttinsa.

Ronaldon mielestä Real Madrid haluaa päästä hänestä eroon siten, ettei seura tarjoa hänelle omasta mielestään ansaitsemaansa jatkosopimusta. Real Madrid ei aio taipua Ronaldon palkkavaatimuksiin.