Real Madridin ranskalaispuolustaja Raphaël Varane antoi espanjalaismedia Marcalle laajan haastattelun, jonka aiheena oli lauantain Mestarien liigan loppuottelu Liverpoolia vastaan.

Poimimme haastattelun parhaat palat.

Voiko tämän hetken Real Madridista puhua dynastiana, jos voitatte neljännen Mestarien liigan viiteen vuoteen?

– Olemme jo tehneet historiaa ja haluamme jatkaa samalla tavalla. Voittaminen olisi upeaa. Meidän tulee kuitenkin miettiä vain tulevaa ottelua ja Liverpoolia. Sen jälkeen voimme ajatella näitä. En edes usko, että olemme vielä täysin ymmärtäneet, mitä olemme saavuttaneet.

Olet vasta 25-vuotias ja edessä on urasi neljäs Mestarien liigan loppuottelu. Jos joku olisi sanonut sinulle kuusi vuotta sitten, että näin tulee käymään, mitä olisit sanonut.

– Tämä vaikuttaa epätodellista. Mestarien liigan voittaminen kerran on haastavaa, mutta sen voittaminen kolmesti… Minulla ei ole sanoja. Neljäs mestaruus olisi uskomatonta. Meillä on paljon kokemusta, joten tiedämme, kuinka haastava finaalista on tulossa, mutta se kokemus myös parantaa itseluottamustamme.

Onko Real Madrid ennakkosuosikki?

– Ei, emme oikeastaan. Liverpool on loppuottelussa täysin ansaitusti. Se on hyvä joukkue ja he ovat pärjänneet todella hyvin tähän asti. Tällaisessa ottelussa ei ole ennakkosuosikkia. Tiedämme, että heidän voittaminen tulee olemaan vaikeaa.

Mitä pelkäät Liverpoolin joukkueessa eniten?

– He pelaavat hyvin yhteen ja heidän hyökkäyskolmikkonsa on tehnyt todella paljon maaleja. Tiedämme, että se on heidän vahvuutensa ja heillä on laadukkaita pelaajia hyökkäyksessä, joten meidän tulee puolustaa hyvin joukkueena.

Voisiko Gareth Bale olla yksi loppuottelun ratkaisijoista?

– Olen nähnyt harjoituksissa, että hän valmistautuu uskomattoman hyvin. Hän on todella keskittynyt loppuotteluun, mutta valmentaja päättää, kuka pelaa. Tahdomme kaikki olla kentällä ja työskentelemme kovasti sen eteen. Voimme pelata useilla eri systeemeillä, mutta en tiedä, ketkä tullaan valitsemaan. Gareth on pelannut viime aikoina hyvin ja hän on vireessä, mutta tulemme näkemään, minkä ratkaisun valmentaja tekee.

Jos saisit valita yhden Liverpool-pelaajan, joka ei saisi pelata loppuottelussa, kuka se olisi.

– Kuten tiedät, minulla ei ole valtaa sellaiseen.