Päävalmentajalleen Juan Carlos Unzuélle eilen virallisesti potkut antanut Celta on julkistamassa piakkoin Unzuén korvaajan.

Marcan mukaan yksi nimi on noussut yli muiden ehdokkaiden ja se on Antonio Mohamed.

48-vuotias argentiinalaisluotsi on eurooppalaiselle jalkapalloväelle varsin tuntematon tapaus. Mohamed vietti pääosan ammattilaisurastaan Meksikossa. Muun muassa kotimaassaan Bocaa ja Independienteä edustanut Mohamed ehti käväistä urallaan myös pikaisesti Fiorentinassa.

Pelaajauransa tapaan Mohamed on viettänyt suurimman osan valmennusurastaan Meksikossa valmentaen kahdeksaa pääsarjaseuraa. Argentiinassa Mohamed on luotsannut Independienteä, Huracánia ja Colónia.

Lehden mukaan Celta pitää Mohamedia hyvin todennäköisenä ykkösjoukkueen uutena valmentajana. Mohamed on jo matkannut Vigoon neuvottelemaan yksivuotisesta työsopimuksesta. Monet seurat ovat olleet Mohamedin kintereillä, mutta luotsi halusi siirtyä valmentamaan Eurooppaan.

Mohamed nousi suuren tragedian vuoksi otsikoihin kesällä 2006 kesken Saksan MM-kisojen.

Mohamed oli perheensä kanssa paikan päällä seuraamassa lopputurnausta, mutta perheen matka sai äärimmäisen ikävän lopun. Mohamedin perhe joutui autokolariin, jonka seurauksena Mohamedin 9-vuotias poika menehtyi muutamaa päivää myöhemmin berliiniläisessä sairaalassa.

Mohamed mursi kolarissa jalkansa, mutta selvisi ilman sen suurempia fyysisiä vammoja.