Lionel Messi: ”Real Madrid voittaa, vaikka pelaisi huonosti”

© Kuva: Getty Images

Live Stream: Katso Copa del Reyn matsit ilmaiseksi!

  • Torstai-illan herkkupala klo 22.30: FC Barcelona vs Levante

Real Madridin Mestarien liiga -taival on tälläkin kaudella herättänyt muutamaan otteeseen ihmetystä. Peli kentällä on ollut ajoittain tahmeaa, mutta niin vain Los Blancos on kääntänyt tärkeät ottelut edukseen ja edennyt loppuotteluun saakka.

Barcelonan supertähti Lionel Messiä ei asia enää yllätä, vaan Madridin voittamisen kulttuuri on vakuuttanut hänet jo aiemmin.

– Se on jotain, mihin pystyy vain Real Madrid. He voittavat, vaikka pelaisivat huonosti, Messi tunnustaa TyC Sportsin haastattelussa.

– Meidän voittoihimme vaaditaan joskus vähän enemmän. Meidän täytyy olla paljon parempia kuin vastustajamme, jotta voitamme pelin.

Messi täydensi Real Madridin olevan Euroopassa erittäin arvostettu seura. Arvostusta niittää osakseen myös Cristiano Ronaldo, jonka kanssa Messi on jakanut puoliksi viimeiset kymmenen Ballon d’Oria. Messiä kuitenkin motivoivat joukkueen saavutukset enemmän kuin henkilökohtainen gloria.

– En kilpaile Cristiano Ronaldon kanssa. Madridin pääsy jälleen kerran finaaliin inspiroi minua, sillä haluan voittaa Mestarien liigan joka vuosi. Me kaikki tähtäämme kollektiiviseen menestykseen, kun kausi alkaa, Messi korostaa.

Lähde: Mundo Deportivo

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso FC Barcelona – Levante ilmaiseksi!

  • Näe kaikki Copa del Reyn matsit ilmaiseksi