Antoine Griezmannilla paljon hyviä muistoja Lyonista – ”Toivottavasti se jatkuu niin”

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Atlético Madridin hyökkääjätähti Antoine Griezmannilla on tänä iltana edessään tunteikas peli. Griezmannia on viety huhuissa sitkeästi Barcelonaan, mutta vaikka mies Atléticoon jäisikin, on hänellä varmasti haluja päättää kausi Eurooppa-liigan mestaruuteen. Atlético kohtaa tämäniltaisessa loppuottelussa Marseillen. Peli pelataan Lyonissa, lähellä Griezmannin kotikaupunki Mâconia.

– En malta odottaa sitä ottelua. Lyonista on vain 45 minuuttia matkaa kotipaikalleni. Stadionilla tulee olemaan useita perheenjäseniäni, joten toivon, että finaalista tulee hieno peli, Griezmann toteaa UEFA:n kotisivujen haastattelussa.

– Minulla on hyviä muistoja siltä stadionilta. Tein siellä kaksi maalia EM-kisoissa. Olimme tappiolla tauolla, mutta onnistuimme kääntämään pelin. Tein Lyonissa myös saksarimaalin Mestarien liigassa. Tosiasia on, että minulla on mennyt hyvin siinä kaupungissa, ja toivon, että se jatkuu niin.

– Eurooppa-liigan voitto olisi minulle ensimmäinen tärkeä mestaruus. Olen voittanut Espanjan Supercupin ja nyt saan tilaisuuden voittaa Eurooppa-liigan. Titteli on tärkeä myös seuralle, sillä voittamalla osoittaisimme, että taistelemme aina rinta rinnan parhaiden seurojen kanssa, Griezmann jatkaa.

Griezmann antaa menestyksestään Atléticossa suuret kiitokset joukkueen pitkäaikaiselle valmentajalle Diego Simeonelle.

– Cholo tekee tämän seuran kanssa historiaa. Se muistuttaa minua (Sir AlexFergusonin ajasta Manchester Unitedissa. Toivon, että Simeonen ura jatkuu samaan malliin, sillä hän ansaitsee sen. Hän vie seuran minne haluaa, maailman parhaiden joukkoon, Griezmann kehuu.

– Cholo on kehittänyt minua henkilökohtaisella ja ammatillisella tasolla. Olen hänestä paljon velkaa ja pidän hänestä todella. Tiedän, että hän edellyttää minulta aina parastani, ja minä autan häntä aina voittamaan pelejä. Häneltä voi oppia paljon.

– Luulen, että taktisessa mielessä ja etenkin puolustuspelaamista ajatellen hän on maailman paras valmentaja.

Lähde: Marca

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden