Barcelonan ja Atlético Madridin välillä salamoi tällä hetkellä oikein kunnolla.

Barcelona on jo hyvän aikaa kosiskellut enemmän tai vähemmän julkisesti Antoine Griezmannia riveihinsä. Aiemmin kauden aikana Barcelona-johdosta lipsautettiin, että Griezmannin perheen kanssa on käyty keskusteluja. Melko hiljattain Barcelonan toppari Samuel Umtiti (lue tästä) ja hyökkääjä Luis Suárez (lue tästä) puhuivat vahvasti siirron puolesta.

Barcelonan puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu puolestaan kertoi tavanneensa Griezmannin edustajia lokakuussa (lue tästä). Eilen taas uutisoimme, että Barcelona olisi ilmoittanut Atletille olevansa valmis lyömään tiskiin Griezmannin 100 miljoonan euron ulosostosumman (lue tästä). Nyt alkaa Atléticolle riittää.

– Me emme ole kertaakaan neuvotelleet Griezmannin siirrosta, eikä meillä ole mitään aikeita tehdä niin, Atléticon toimitusjohtaja Miguel Ángel Gil Marín sanoi seuran verkkosivuilla.

– Pari kuukautta sitten ilmaisen henkilökohtaisesti Barcelonan puheenjohtajalle, että pelaajamme ei ole myytävänä, emmekä aio häntä myydä.

– Samalla tein selväksi, että hänen epäasiallinen käytöksensä on vastoin yhteisiä pelisääntöjä.

[readmore from=Barcelona]

– Meillä on mitta täynnä Barcelonan asennetta. Heidän puheenjohtajansa, pelaajansa ja hallituksen jäsenensä puhuvat tuolla tavalla pelaajasta, jolla on voimassa oleva sopimus. Ja juuri ennen Eurooppa-liigan finaalia. Se on täyttä kunnioituksen puutetta Atléticoa kohtaan.

Gil Marín sanoi myös, että Atlético aikoo vaatia Barcelonalta korvauksia koko kauden kestäneestä painostuksesta, mikäli Griezmann päätyy purkamaan sopimuksensa ulosostopykälän aktivoimisen myötä.

– Nyt riittää! Toivon, että tämä lausunto ajaa asiansa ja että me Atléticon fanit voimme nauttia tästä hetkestä ja valmistautua Eurooppa-liigan finaaliin asianmukaisella tavalla.