Atlético Madridin maalitykki Antoine Griezmannia on viety vahvoissa huhuissa Barcelonaan jo jonkin aikaa. Nyt Barcelonan puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu käväisi radiokanava RAC1:n El Món -ohjelman haastattelussa, ja myönsi suoraan, ettei huhuissa ole savua ilman tulta.

Bartomeu myönsi, että hän tapasi 27-vuotiaan Griezmannin agentin barcelonalaisessa ravintolassa jo lokakuussa. Tapaamisessa olivat läsnä myös Griezmannin vanhemmat ja hänen siskonsa.

– Tapasimme lokakuussa Griezmannin edustajan. Tapaamme kuitenkin monien muidenkin pelaajien edustajia, mutta ei niistä tapaamisista nouse mitään spekulaatioita, Bartomeu vastasi kysymyksiin.

Bartomeu kertoi myös tavanneensa Griezmannin sattumalta viime kesänä molempien lomaillessa Baleaarin saarilla. Tuolloin herrat kuitenkin vain tervehtivät toisiaan eivätkä keskustelleet mahdollisesta yhteistyöstä tulevaisuudessa.

Bartomeu totesi samassa haastattelussa, ettei Barcelona harkitse tällä hetkellä Ousmane Dembélén lainaamista muihin seuroihin ensi kaudeksi, kuten mediassa on esitetty. Myöskään siitä ei ole vielä tehty päätöstä, siirtyykö brasilialainen Arthur Melo nykyisestä seurastaan Gremiosta Barcelonaan jo tulevan kesänä, vai vasta myöhemmin.

Lähde: Mundo Deportivo