Bayern Münchenin unelma triplamestaruudesta kaatui tiistaina, kun Real Madrid pudotti sen finaalista yhteismaalein 4-3 (raportti toisesta osaottelusta). Bayern oli Santiago Bernabéulla aktiivisempi osapuoli, mutta ero viimeistelyssä ja maalivahtipelissä ratkaisi otteluparin. Bundesliigamestarin leirissä oltiinkin todella pettyneitä finaalista putoamiseen.

– Olemme todella, todella pettyneitä tähän peliin. Olisimme ansainneet finaalipaikan, Bayernin itävaltalaispuolustaja David Alaba totesi pelin jälkeen AS:n mukaan.

– Tämä sattuu todella pahasti. Minusta tuntuu, että me olimme vaarallisempi joukkue, mutta Real Madrid teki vähemmän virheitä, konkaritoppari Mats Hummels puolestaan täydensi.

Myös hyökkääjä Thomas Müller korosti Bayernin pelillistä onnistumista. Turkkilaiserotuomari Cüneyt Çakırille Müller antoi synninpäästön, vaikka Bayern vaatikin avausjakson lisäajalla tapahtuneesta Marcelon käsivirheestä turhaan rangaistuspotkua.

– Pelasimme paljon paremmin kuin ensimmäisessä ottelussa. Myös tuomari teki hyvää työtä, emmekä me hävinneet hänen takiaan, Müller painotti.

– Siitä tuli hullu peli, ja me annoimme kaikkemme. Lopulta meiltä puuttui vain vähän tuuria. Aivan kuten avausosassakin, lahjoitimme Realille helpon maalin, eikä sellaista saa tapahtua välierävaiheessa. Keylor Navas oli loistava, ja hän pelasti Real Madridin monta kertaa.