Real Madrid selvitti tiensä kolmanteen peräkkäiseen Mestarien liigan loppuotteluun kukistettuaan Bayern Münchenin yhteismaalein 4-3. Toisesta osaottelusta tuli ensimmäisen tapaan tasainen ja tapahtumarikas (raportti), josta jää takuulla monenlaista jossiteltavaa. Jossitella voi vaikkapa Bayernin loukkaantumissumalla tai kuten tavallista, tuomariratkaisuilla.

Parranpärinää riittää erityisesti avausjakson lisäajalla tapahtuneesta tilanteesta, jossa Joshua Kimmichin keskitys näytti osuvan Real Madridin laitapuolustaja Marcelon käteen. Bayernin pelaajat vaativat tilanteesta rangaistuspotkua, mutta erotuomari Cüneyt Çakıriin anelut eivät purreet. Realin varakapteeni myönsi pelin jälkeen itsekin, ettei rankkari olisi ollut vääryys.

– Valehtelisin, jos väittäisin, että pallo ei koskenut käteeni, Marcelo totesi AS:n mukaan.

– Tuomarit ovat kuitenkin tehneet usein virheitä meitä vastaankin.

– Olemme todella iloisia, sillä tavoitteemme oli päästä taas finaaliin ja teimme kovasti töitä sen eteen, Marcelo jatkoi.

Tunnustusta brassipuolustaja antoi eritoten tiistain suurimmille sankareille, maalivahti Keylor Navasille ja kaksi maalia tehneelle Karim Benzemalle.

– Olen hyvin iloinen Keylorin ja Karimin puolesta, sillä he ansaitsivat tuollaisen ottelun.

– En usko, että Karim kokee painon pudonneen harteiltaan. Hän tekee kovasti töitä joukkuetta auttaakseen. Meillä kaikilla on joskus huonoja iltoja. Jonain päivänä teet kaksi maalia ja jonain toisena epäonnistut. Joskus sinulle taputetaan ja joskus buuataan, Marcelo muistutti.