Real Madrid kaatoi Bayernin Saksassa Mestarien liigan välierien avausosassa lopulta luvuin 2-1.

Bayern sai otteluun ikävän alun, sillä Arjen Robben joutui jättämään kentän vain seitsemän minuutin jälkeen loukattuaan vasempaa jalkaansa. Se ei kuitenkaan pysäyttänyt pelillisesti Bayernia, joka hallitsi pelitapahtumia läpi ensimmäisen jakson.

Saksalaiset loivat avausjaksolla useita maalipaikkoja, mutta kerta toisensa jälkeen ratkaisevilla hetkillä isännät epäonnistuivat viimeistelyissään.

Bayern teki ottelun avausmaalin puolen tunnin kohdalla. Joshua Kimmich hämäsi Keylor Navasia ja laukoi laidalta pelivälineen suoraan kohti Madridin maalia. Navas ennakoi Kimmichin keskittävän pallon boksiin, mutta Kimmich laukoikin pallon suoraan maaliin.

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Bayern koki uuden takaiskun, kun Jerome Boateng joutui Robbenin tapaan jättämään ottelun kesken loukkaantumisen vuoksi.

Real Madrid tasoitti ottelun juuri ennen puoliaikaa. Marcelo sai yllättäen jalkansa vapaaksi Bayernin boksin edessä ja laukoi Madridin komeasti tasoihin.

Real Madrid pääsi toisella jaksolla enemmän peliin mukaan. Bayern jatkoi maalipaikoissaan epäonnistumista ja ottelun voittomaali syntyi Bayernin suuresta virheestä. Rafinha syötti harhasyötön alimpana miehenä ja Madrid käynnisti nopean vastahyökkäyksen. Pallo pelattiin vaihdosta sisään tulleelle Marco Asensiolle, eikä taituri epäonnistunut paikassaan.

Välieräparin toinen osa pelataan ensi viikolla Madridissa.